MENUZOEKEN
VSO & BSO

VSO

 

Zijn jullie op zoek naar een fijne plek voor jullie kind(eren) om in de ochtend rustig de dag te kunnen beginnen? Dan zijn jullie bij ons op de VSO op de juiste plek! Tijdens de VSO kunnen de kinderen gebracht worden vanaf 07:00 en hebben ze hier de tijd om op een fijne en gezellige manier de dag te beginnen. De kinderen hebben eventueel ook de tijd om op de VSO te ontbijten. Natuurlijk worden de kinderen door de juffen van de VSO netjes op tijd naar de juiste klas gebracht. Zijn jullie al enthousiast? Dan ben je van harte welkom en kun je je altijd aanmelden!

BSO

Zijn jullie op zoek naar een fijne en gezellige plek voor jullie kind(eren) om na school nog leuke dingen te komen doen? Dan kan dat bij ons op Trianova! De BSO juffen halen de kinderen om 14:00 uit de klas en dan beginnen we de dag met een cracker en het bespreken hoe leuk het was op school. Natuurlijk is het vrije tijd voor de kinderen, daarom zijn ze op de BSO ook vrij in de keuze wat ze willen doen, er worden wel leuke activiteiten aangeboden en er is veel om mee te spelen! Rond 15:15 eten we gezellig wat groente met elkaar en daarna is er weer tijd om te spelen.

In de vakanties en tijdens studiedagen is de BSO de gehele dag geopend, er is dan genoeg tijd om leuke dingen te doen en soms gaan we er zelfs even op uit, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of MonkeyTown.

Klinkt de BSO al als muziek in jullie oren? Kom dan een keer gezellig langs om te kijken of meld je al gelijk aan! Wie weet tot snel.

 

realisatie
web2work