Buitenschoolse opvang

Kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar kunnen voor schooltijd, na schooltijd, op vrije middagen en in de vakanties terecht bij de buitenschoolse opvang. Ieder kind heeft een vast gediplomeerde leidster waardoor hij/zij zich snel op zijn gemak voelt. De leidster is ook vast aanspreekpunt bij de ouders. De leidsters hebben nauw contact met school en gezamenlijk met de leraren zorgen we voor een veilige prettige omgeving waar kinderen zich thuis en veilig voelen. Ook organiseren en we samen activiteiten binnen ons kindcentrum, zoals bijvoorbeeld de kerstfair, een zomerfeest, etc.

Bij ons zijn kinderen vrij om een eigen keuze te maken uit het aanbod van activiteiten. Dat aanbod is zeer gevarieerd, van knutselen tot sporten, tot een handje helpen met de moestuin van school. Door de vaste dagindeling zijn er ook momenten waarop er gezamenlijke momenten worden ondernomen en tijdens de vakanties worden er uitstapjes georganiseerd.

De buitenschoolse opvang is maandag tot en met vrijdag geopend, buiten schooltijd. Heb je alleen belang bij opvang tijdens de vakanties? Dan kun je gebruik maken van onze vakantieopvang.